Site Loader

Lieve volgers,

Na maanden van voorpret is onze reis afgelopen dinsdag 21 mei 2019 begonnen! Voor wie ons nog niet zo goed kent: wij (Maaike en Wesley) reizen 3 maanden door Zuid-Oost Azie met onze 2 kinderen (Guus 4 jaar en Pim 2 jaar). We hebben onbetaald verlof van ons werk opgenomen, hard gespaard en ons huis verhuurd. En nu is het zo ver: we zijn vertrokken!

Just before take off

Onze eerste stop is in Singapore. Hier verblijven we 6 nachten. We slapen in het Cayden Riverfront Ressidence. De studio die we huren is ruim genoeg voor een gezin van 4 en biedt een geweldig uitzicht over de stad. De eerste dag doen we het rustig aan. De jet-lag valt ons mee. We gaan weliswaar laat naar bed maar de kinderen slapen met een kleine onderbreking (honger! dorst!) klokje rond. Ook de warmte is prima te doen. Het is 29 tot 31 graden, wolkje, zonnetje en niet te benauwd. Het rooftop zwembad van ons appartement ligt werkelijkwaar in een surrealistische omgeving. Hoge wolkenkrabbers om ons heen, de een nog moderner dan de ander en vaak behangen met groene planten, bloemen en bomen. Ondanks dat we in het midden van Singapore verblijven ligt het zwembad er heerlijk rustig bij. De jongens vermaken zich prima in het (kinder)zwembad. Na een middagslaapje verkennen we naar Chinatown. Op 5 minuten lopen wanen we ons in China. We genieten van de levendige buurt, bekijken een tempel en eten we onze eerste fried rice en de kinderen een tosti kaas met ketchup 😉

The view from our rooftop swimmingpool

Kortom, we vinden Singapore een geweldige keuze voor de eerste ervaring in Azie met kleine kinderen. Het is er modern, schoon, niet te druk en er zijn meer dan genoeg leuke dingen te doen.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *